Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
of ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 110.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Schiacciata con l'uva
2小时
Gnudi toscani
40min
Schiacciata fiorentina
50 min
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Panforte
1h
Castagnaccio
1h
Pan co' Santi
7h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Roastbeef in salsa verde
40min
Torta della nonna (TM6)
1 godz. 30 min