Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
of ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 110.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Castagnaccio
1h
Gnudi toscani
40min
Peposo toscano
1h 30min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Muffin alla crema di limone e curry
3h
Tartellette con crema al limone
4h
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata fiorentina
50min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Svedesi
7h 30min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Pan co' Santi
7 Std.