Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carote, porri), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla, in 8 spicchi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 rametto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, rosmarino), le foglioline
- 100 g di sale grosso
- 30 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro secca
- 300 g di carne trita di manzo
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min
Dado di carne
45 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Dado di carne
45 min
Dado di carne
45 min
Primo sale
13h 30min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4óra 20p
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2óra 30p
Spezzatino di carne con polenta
4h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min
Brasato ai funghi
6sa