Torta zucca e Golden syrup al Varoma

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
12 fette

Ingrediënten

  • 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
  • 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
  • 180 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova
  • 240 g di farina autolievitante
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1000 g di acqua
  • gelato alla crema a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 4.4 g
Calorieën 996 kJ / 238 kcal
Vetten 14 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 23.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...