Torta zucca e Golden syrup al Varoma
TM6 TM5

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
  • 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
  • 180 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova
  • 240 g di farina autolievitante
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1000 g di acqua
  • gelato alla crema, a piacere

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
996 kJ / 238 kcal
Eiwitten
4.4 g
Koolhydraten
23.5 g
Vetten
14 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten