Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto bianco
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto verde
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 60 g di semolino di grano
- 100 g di spinaci in foglia surgelati, già lessati e strizzati (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Impasto rosso
- 4 uova
- 20 g di burro morbido a pezzi
- 45 g di semolino di grano
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1600 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 900.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lingue di gatto
30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Torta al testo
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Macarons
1 Std. 30 Min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Ciaramicola
1h
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2h
Fave dei Morti
55min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.