Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 86.6 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 800.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Polpettone di riciclo
1h
Tordelli lucchesi
2h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 Std. 50 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Sgabei
3 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Pici all'etrusca
1h 45min