Tortelli di patate parmensi

Tortelli di patate parmensi

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di semola di grano duro
  • 3 uova
Ripieno
  • 700 g di acqua
  • 650 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 uovo
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • burro fuso, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 800.4 mg
Eiwitten 30.9 g
Calorieën 2619.5 kJ / 626 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 86.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...