Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt al caffè
- 1000 g di latte intero
- 7 g di caffè solubile
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 8 vasetti
- Calorieën
- 3317.9 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 90.7 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 Std. 15 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al latte di cocco
15 godz.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 godz. 30 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 Std.
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Caramello liquido
35 Min