Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 51.5 mg
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Patate Sottovuoto
2h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Yogurt
12j
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min