Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 51.5 mg
Alternatieve recepten
Patate Sottovuoto
2 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt
12h
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Ricotta (TM6)
16hod. 30min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Caramello liquido
35 min