Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 fogli di gelatina (20 g circa)
Base biscotto
- 70 g di burro a pezzi
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 10 g di zucchero vanigliato
Mousse
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
-
200
g di panna acida (crème fraîche)
of 250 g di yogurt bianco - 50 g di zucchero
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
- 200 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2854.7 kJ / 682.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 52.9 g
- Verzadigd vet
- 30.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 191.4 mg
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Nuggets di sogliola
40 min
Coppa cookies
3h 30min
Frullato arancione
10 min
Crema al limone con fragole
30 min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4 Std.
Mousse al cioccolato con le pere
3sa
Bombette di Carnevale ripiene
1j
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Crespelle agli asparagi
1j 30 menit
Canederli agli spinaci
2j 30 menit
Cheesecake al tiramisù
6h 30 min