Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di latte
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 pere Williams, sbucciate e a fette sottili
- 50 g di gherigli di noci a pezzi grossolani
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1035.7 kJ / 247.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 113 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Mini Linzer torte (senza glutine)
2 Std.
Palline cocco e lampone
3 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta ai mirtilli
2 Std.
Torta soffice alle albicocche
1 godz.
Crostata salata multicolore
1 godz.
Crostata ai cachi freschi
1 godz.
Torta amaretti e mela
2 Std.
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min