Cheesecake al torroncino

Cheesecake al torroncino

4.5 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
12 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 250 g torrone bianco, a pezzi
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
Crema
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 12 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 250 g di ricotta freschissima e ben sgocciolata dal siero
  • 250 g di mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 78.6 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1723.3 kJ / 411.8 kcal
Vetten 31.9 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraten 24.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...