Compatibele versies
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 632.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (TM6)
15min
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Besciamella
15min
Menù: Risotto asparagi e Taleggio, Muffin salati e Crema pasquale (Pasqua) (Bimby Friend)
1h
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min