Compatibele versies
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 632.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3óra
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3 Std. 40 Min
Bagel con bacon e uova
2óra
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Rosa di Parma
1óra 10p
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 Std. 15 Min
Bignè con crema di asparagi
1h 30 min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1óra