Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

4.7 52 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di paprica
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio schiacciato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g succo di limone
  • 120 g di carote in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette sottili (0.5 cm)
  • 80 g di peperone verde in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 80 g di peperone rosso in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 15 g di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco le foglioline

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 594 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 1177 kJ / 281 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...