Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di semi di zucca al naturale
-
90
g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
of 90 g di pecorino stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm) - 300 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- 2 cucchiai di sale grosso
- 2 cucchiai di semi di cumino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 428.7 kJ / 102.5 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 667.5 mg
Alternatieve recepten
Licurdia calabrese
1h
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Carote piccanti sott'aceto
Geen beoordelingen
Ghiaccioli banana, arachidi e cioccolato
4h 30min
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4h
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Pomodorini sottovuoto
1h
Bougatsa
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Cioccolata al caramello salato
1h