Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di semi di zucca al naturale
-
90
g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
of 90 g di pecorino stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm) - 300 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- 2 cucchiai di sale grosso
- 2 cucchiai di semi di cumino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 428.7 kJ / 102.5 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 667.5 mg
Alternatieve recepten
Pane alla zucca e mandorle
5ωρ.
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2 godz. 30 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 λεπτ.
Gelatine limone e zenzero
1ωρ. 30 λεπτ.
Treccia al salmone
2ωρ. 20 λεπτ.
Cornetto di Matera
4j 30 menit
Chips mais e lenticchie
35min
Pane al pomodoro
16 godz.
Liquore alla camomilla
960h
Michetta (TM6)
6h 30min
Cream tart al cioccolato
8 Std.