Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carote, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
of 600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore) - 4 cucchiaini di sale marino
- 4 cucchiaini di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5 Std. 40 Min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Formaggio spalmabile alla soia
14 Std. 30 Min
Formaggio alle noci
20h 30min
Bevanda di riso integrale
36h 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min