Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carote, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
of 600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore) - 4 cucchiaini di sale marino
- 4 cucchiaini di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2 godz. 45 min
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4h 40min
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min