Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori, spellati e senza semi, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
rametto di origano fresco (optioneel)
of 1 pizzico di origano secco (optioneel) - 1 g di agar agar, sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- 24 foglie di basilico fresche, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 226.8 kJ / 54.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Tartufini salati
3h
Trittico d'autore
2h
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 Std. 20 Min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min