Mini capresi con gelée al pomodoro

Mini capresi con gelée al pomodoro

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
24 pezzi

Ingrediënten

Gelée di pomodoro
  • 300 g di pomodori spellati e senza semi, a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 rametto di origano fresco (optioneel)
    1 pizzico di origano secco
  • 1 g di agar agar sciolto in 2 cucchiai di acqua fredda
  • 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 15 g olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 250 g di mozzarella in bocconcini, a fette (0.5 cm di spessore)
  • 8 fette di pane bianco per tramezzini
  • 24 foglie di basilico fresche lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 62.7 mg
Eiwitten 2.7 g
Calorieën 226.8 kJ / 54.2 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 5.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...