Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 13.5 mg
Eiwitten 8.5 g
Calorieën 2124.6 kJ / 507.8 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraten 62.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...