Compatibele versies
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 13.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2h 45min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6u. 25min
Crumble alle fragole
40 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Crème caramel (TM6)
4h
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Caramello liquido
35 min