Compatibele versies
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 13.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccole pavlove con mousse al caramello
3u.
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Crumble di ciliegie
1 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5 Std. 15 Min
Uova alla Benedict
45 Min
Rotolo ai fichi
2 Std. 25 Min
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2h
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min