Compatibele versies
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 13.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla vaniglia
1sa 30 dk
Caramello salato
1sa
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Salsa al caramello (TM6)
1sa 30 dk
Caramello liquido
35 dk
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Salsa bernese
20 Min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 Std. 35 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Crumble di mele e ciliegie
1sa