Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
of 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 134.1 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Pere al vino rosso
3h 20min
Salsa Soubise
30 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Polenta di Halloween
1h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Salsa olandese (TM6)
15min