Compatibele versies
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla senza glutine
- 50 g di anacardi non salati
- 100 g di riso
- 50 g di amido di mais
- 100 g di farina di mais
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero di canna
- 600 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
- gelato alla crema, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1482.5 kJ / 354.4 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 20.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1h 10 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)
1h 50min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Mousse di miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pane senza glutine
2h 45 min
Farina di miglio
10 min
Torta di carote con farina di riso
1j
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4j 30 menit