Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

Frolla senza glutine
  • 50 g di anacardi non salati
  • 100 g di riso
  • 100 g di farina di mais
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 50 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 50 g di zucchero di canna
  • 600 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • gelato alla crema a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 20.7 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 1482.5 kJ / 354.4 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 53.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...