Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
Salsa ai frutti di bosco
- 150 g di frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
Citronette
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Tartare
- 400 g di filetti di branzino, puliti e a pezzi (2 cm)
- frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.) q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojito ai frutti rossi
10 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Pere al vino con crema inglese
4sa 30 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6 godz. 30 min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2óra 30p
Flan al salmone affumicato
45 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Panna cotta al melone
4h 15min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Insalata di mare in vasetto
50 min.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min.