Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
Salsa ai frutti di bosco
- 150 g di frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
Citronette
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Tartare
- 400 g di filetti di branzino, puliti e a pezzi (2 cm)
- frutti di bosco misti (mirtilli, lamponi ecc.) q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6sa 20 dk
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta
6h 30min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2hod. 20min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10sa
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Trittico d'autore
2hod.
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Salsa ai porcini
20 min