Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 10 uova di quaglia
- burro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 19.9 g
Alternatieve recepten
Baci di dama salati al formaggio
1h
Sformatini ai porri
55 min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Alberello salato
2 godz. 10 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30 min
Quiche di Halloween
2 Std.
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10 min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Sformatini di finocchi
1h 30 min