Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini
- 40 g di carota pelata, a listarelle (5 x 0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 8 fagiolini verdi freschi, puliti, a metà
- 40 g di vermicelli di riso, ammollati in acqua e a pezzi
- 8 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e privati dell'intestino
- 8 fogli di carta di riso
- 8 foglie di lattuga verde tipo iceberg, a pezzi
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
Salsa agrodolce
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 1 cucchiaio di aceto di riso
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 743 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 godz. 35 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Garam Masala
20 min
Curry vegetariano
35min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Noodles con verdure al curry
35min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min