Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini
- 40 g di carota pelata, a listarelle (5 x 0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 8 fagiolini verdi freschi, puliti, a metà
- 40 g di vermicelli di riso, ammollati in acqua e a pezzi
- 8 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e privati dell'intestino
- 8 fogli di carta di riso
- 8 foglie di lattuga verde tipo iceberg, a pezzi
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
Salsa agrodolce
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino piccante fresco
- 2 cucchiai di succo di lime
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 1 cucchiaio di aceto di riso
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 743 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Ramen
14u. 30min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Chutney al mango e senape
1h 10min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1u. 15min