Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
-
50
g lardo
of 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.
Roll vegetariani
45 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40min
Crescentine modenesi
11h