Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone reggiano
2h
Pandolce genovese
1h 30min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Cappon magro
4h 30 min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Pizzoccheri bianchi
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Panissa
45min