Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Panissa
45 min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 Std.
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Zuppa di ricotta e briciole croccanti di Mattia Poggi
1h
Gnocchi bicolore
2 Std.
Piadine di patate
9h 25min
Cappon magro
4h 30min
Quiche alle cipolle
1h 30 min
Agnolotti al brasato
3h