Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Empanadas vegetariane
1 Std. 30 Min
Flan al topinambur
40min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Wellington vegetariano
2h
Cappon magro
4h 30min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2h
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Panissa
45min
Agnolotti al brasato
3h