Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotti
- 3 uova
- 80 g di zucchero grezzo
- 50 g di latte intero
- 100 g di farina di grano
- 250 g di farina di mandorle
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di mandorle pelate
Mele cotogne
- 400 g di acqua
- 250 g di vino dolce tipo Marsala
- 300 g di zucchero
- 6 semi di cardamomo tritati
- 4 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 pezzi di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 800 g di mele cotogne sbucciate, a spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2627 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Gelato al ginseng
10h 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Bevanda di riso e limone
10h 30min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30 min
Tortini di fichi
6 Std. 5 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30min
Salsa all'arancia
25min