Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse ai gamberi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta ben sgocciolata
- 1000 g di acqua
Focaccia ai cereali
- 1560 - 1570 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di farina integrale
- 50 g di farina di quinoa
- 50 g di farina di avena
- 50 g di farina di segale
- 11 g di sale
- olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale
Terminare la preparazione
- songino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 896.9 kJ / 214.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 407.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Focaccine con cipolle caramellate
3 godz. 40 min
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 godz. 40 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Focaccia di semola
6h 40min