Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 4 pere Williams sbucciate, a metà (poco mature)
- 1850 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- mandorle a lamelle, tostate per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1024 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Calamari Sottovuoto
50min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 godz.
Dolce di mele in vasocottura
1 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min