Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1 Std. 30 Min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Cracker ai semi senza glutine
1 godz.
Muffin di pane raffermo al cioccolato
1 Std. 30 Min
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Torta di castagne (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
2 Std.
Torta di riso alla cannella
5h
Torta soffice alle albicocche
1 godz.
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Pan dei morti
1 godz.
Burger di ceci e verdure
40 min