Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Biscottini all'arancia e muesli
1h
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Pane alla zucca e mandorle
5 godz.
Polpette di grano saraceno e verdure
2h
Crepes rosa con hummus di ceci
35min
Ciambellone all'uva
1h
Scarcedda lucana
2h
Ripieno per torta di mele
45min
Purè di patate dolci con salvia e nocciole
30min