Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mesciua spezzina
1óra
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30 min
Pagnotta ai semi senza glutine
2óra
Cracker ai semi senza glutine
1óra
Brunelle
2óra
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Riccioli mantovani
1h 20min
Ciambelline alla cannella (senza glutine)
1óra
Biscottini mele e noci
50min
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30 min