Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 170.7 mg
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Burger di ceci al rosmarino
20min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Treccia al salmone
2h 20min
Rotolo ai piselli
50min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Salmone marinato
2h 30min