Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 170.7 mg
Alternatieve recepten
Frittatine muffin al forno
1 godz.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Sformatini patate e porri
55min
Crackers al pistacchio
30 min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 min
Plumcake patate e speck
2 godz.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4 godz.
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3 Std. 15 Min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min