Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pere in infusione
- 80 g di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia a pezzi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bacca di anice stellato
- 2 pere
Crumble
- 80 g di farina tipo 1
- 70 g di mandorle
- 2 chiodi di garofano
- 90 g di zucchero di canna
- 60 g di burro a pezzi
- 20 g di Rum
Crema di ricotta
- 150 g di ricotta di pecora, setacciata
- 10 g di Rum
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Dessert alla ricotta e pere in cocotte
45 Min
Dessert di yogurt e crema al limone
1 Std.
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Yogurt alla pesca con croccante alle noci
45 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Hummus di castagne a l'orientale
3 Std.
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.