Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pere in infusione
- 80 g di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia a pezzi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bacca di anice stellato
- 2 pere
Crumble
- 80 g di farina tipo 1
- 70 g di mandorle
- 2 chiodi di garofano
- 90 g di zucchero di canna
- 60 g di burro a pezzi
- 20 g di Rum
Crema di ricotta
- 150 g di ricotta di pecora, setacciata
- 10 g di Rum
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Crema di ricotta e pistacchi
15min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Francesinha
1j
Fichi freschi ripieni
20 menit
Canapè di anguria con feta e noci
20 menit
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Crumble alle prugne
1j
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 menit
Mousse di cachi
2h 10min