Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pere in infusione
- 80 g di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia a pezzi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 bacca di anice stellato
- 2 pere
Crumble
- 80 g di farina tipo 1
- 70 g di mandorle
- 2 chiodi di garofano
- 90 g di zucchero di canna
- 60 g di burro a pezzi
- 20 g di Rum
Crema di ricotta
- 150 g di ricotta di pecora, setacciata
- 10 g di Rum
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Bavarese alle nocciole
7h
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Crema di castagne con finferli e speck
50 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30 min
Indivia con insalata Waldorf
30 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Gratin di zucca e castagne
1h 10 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1h
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h