Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli al verde
1h 20 min
Biscotti di mais
40min
Pane alle banane, miele e mandorle
2u. 40min
Crackers integrali arancia e salvia
2u. 40min
Biscotti croccanti di riso
1h 15 min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1h 30min
Canapè di quinoa
30min
Pretzel di farro e saraceno
40min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1h 30min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h