Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frollini salati al rosmarino
1óra 30p
Crackers all'olio extravergine di oliva
3óra
Biscotti allo zenzero
45 min.
Crackers multicereali
3óra
Crackers di mais
3óra
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1h
Cantucci al rosmarino
1óra 30p
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Ruote limone e pepe
1h
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1óra 30p
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1óra 30p
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.