Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle

Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 12 mazzancolle le code (vedi consigli)
  • 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 15 g succo di limone spremuto fresco
  • 30 g di scalogno
  • 250 g di topinambur pelato e a fette sottili (peso netto)
  • 300 g di panna fresca liquida
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.1 g
Calorieën 1942 kJ / 464 kcal
Vetten 26 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 39.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...