Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 mazzancolle, le code (vedi consigli)
- 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di scalogno
- 250 g di topinambur, pelato e a fette sottili (peso netto)
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Choux al merluzzo
1h 40min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Pudding di riso venere e mango
8h 45min