Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 mazzancolle, le code (vedi consigli)
- 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di scalogno
- 250 g di topinambur, pelato e a fette sottili (peso netto)
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Pizza al salmone
1h 15min
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Gratin di baccalà e besciamella
1h
Polpo agli agrumi
1h
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30min
Insalata in bicchiere raw
15min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min