Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 godz.
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 godz. 30 min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Purè di cavolo viola
40min
Crema di avocado al cacao
15 Min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Salsa alla reggiana
15 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Crema di pere e cioccolato
55 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min