Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Budino al cacao (vegan)
6 Std. 20 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 Std. 30 Min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Salsa melanzane e mandorle
25 Min
Raita di carote e barbabietola
25 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1sa 30 dk
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1sa 30 dk
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 Min