Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bevanda di nocciole
8 Std. 20 Min
Chutney al mango e senape
1h 10min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Crema di carote e zenzero
20 min
Salamelle all'uva
40 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Salsa melanzane e mandorle
25min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Salsa alla reggiana
15min