Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1hod. 40min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1小时
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1小时
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Quiche ai pomodorini
1小时
Quiche di patate e cipolle
55min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Pumpkin pie
2 Std. 30 Min