Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Frico
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Plumcake salato di pollo, pomodori secchi e peperoni
45min
Frico con speck
50min