Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 250 g di farina senza glutine + q.b.
- 30 - 40 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
Ragù di verdure
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 250 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 50 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro a pezzi
- 100 g di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1u. 40min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min