Compatibele versies
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g di filetto di maiale in un unico pezzo (vedere consigli)
- 80 - 100 g di datteri denocciolati
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 180 g di scalogni a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di Marsala
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 363.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 Std. 10 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1óra 10p
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 godz.
Timballini di orzo al radicchio con gamberoni e verdure (Bimby Friend)
40min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 godz. 30 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Risotto al nero di seppia
35min
Vitello tonnato sottovuoto
5h