Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade di olive
- 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 100 g di olive denocciolate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
- 12 fette di baguette tagliate in diagonale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 982.8 kJ / 234.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 583.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con salmone
1h
Tarte tatin ai pomodori
50 Min
Balep korkun
1h 30min
Bicchierini dolci alle albicocche
1 godz. 15 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Pane all'aglio
20 min
Pizza mele e brie
1h 50min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1h 10min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min