Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade di olive
- 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 100 g di olive denocciolate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
- 12 fette di baguette tagliate in diagonale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 982.8 kJ / 234.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 583.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schiacciata mediterranea
1h
Tarte tatin ai pomodori
50 min.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1u. 10min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 min
Lasagne all'amatriciana
2 godz.
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 Min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40 Min
Bicchierini dolci alle albicocche
1 Std. 15 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Tubettini alla maiorese
55 Min
Tartine tonno e ceci
30 Min