Crostini di pane con tapenade

Crostini di pane con tapenade

4.7 26 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
12 fette

Ingrediënten

Tapenade di olive
  • 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
  • 100 g di olive denocciolate
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
  • 12 fette di baguette tagliate in diagonale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 583.2 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 982.8 kJ / 234.9 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 33.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...