Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 3 fili di erba cipollina fresca a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 4 g di pepe rosa in grani
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 50 g di gambo di sedano a rondelle
- 200 g di mela Granny Smith, sbucciata e a cubetti (1 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 400 g di tonno fresco a tocchetti (1-2 cm)
- foglia di sedano, a piacere
- 1 lime, le zeste
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 525.6 kJ / 125.6 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Tartare al salmone
1 Std.