Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Fougasse
12 Std. 50 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5h 35min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min