Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
TM6 TM5 TM31

Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Gratin di patate dauphinois

  • 800 g di patate
  • 200 g di Gruviera a tocchetti
  • 300 g di latte intero
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 200 g di panna da cucina
  • 1 pizzico di sale
  • 2 uova
  • burro q.b.

Salsa allo champagne

  • 40 g di senape
  • 200 g di Champagne
  • 60 g di formaggio fresco spalmabile

Rombo

  • 500 g di acqua
  • 4 filetti di rombo
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3810.6 kJ / 910.8 kcal
Eiwitten
57.7 g
Koolhydraten
46.8 g
Vetten
50.2 g
Verzadigd vet
27 g
Vezels
3.7 g
Natrium
1065.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten