Compatibele versies
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 50.2 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1065.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Salsa bernese
20 Min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Salmone nanbanzuke
1h
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
Patè al formaggio di capra
10 Min
Galette Bretonne
1h 5min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min