Compatibele versies
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 50.2 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1065.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Sorbetto mango e maracuja
25min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Caipirinha
10min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min