Compatibele versies
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 50.2 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1065.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse all'avocado
15min
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35min
Omelette di pollo alla tailandese
50 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Gelato al tè verde
10 Std. 15 Min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Frullato idratante
15min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Soufflé al mandarino
40min