Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fave in umido
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20min
Pancotto fave e zucca
6h 30min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Zucca Acorn gratinata
2h
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1h 20min