Tegamini fave e funghi

Tegamini fave e funghi

3.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 10min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di fave secche precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di funghi cardoncello freschi
  • 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
  • 200 g di mozzarella scolata e a dadini

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16 g
Calorieën 1146 kJ / 274 kcal
Vetten 12.7 g
Koolhydraten 23.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...