Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 20 g di pinoli sgusciati
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 782 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto rosso
15min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1h 30min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pesto alle foglie di carota
10min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Pesto di mandorle
10min
Pesto di prezzemolo
10min