Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 20 g di pinoli sgusciati
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 782 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15 Min
Pesto alla siciliana
15 Min