Pesto fresco del riciclo

Pesto fresco del riciclo

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 4 foglie di indivia belga lavate e a pezzi
  • 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
  • 4 pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 1 cucchiaio di gherigli di noci
  • 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di pesto alla genovese

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.1 g
Calorieën 782 kJ / 187 kcal
Vetten 17.6 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...