Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 782 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Succo detox alla mela e pera
12 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30min
Schiacciata integrale ai pomodori
45min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min