Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Stoccafisso con i porri
50 min
Zuppa di baccalà
1h
Calamari alla marchigiana
35 min
Favata sarda
1h