Baccalà alla Soutelo

Baccalà alla Soutelo

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di cipolle dorate a pezzi
  • 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
  • 150 g di peperone rosso a pezzi
  • 50 g di olio di oliva
  • 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati
  • 20 g di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 200 g di panna (35% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.6 g
Calorieën 1332.5 kJ / 318.8 kcal
Vetten 21.4 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...