Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panelle
1h 25min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Iris siciliani
4h 10min
Sarde a beccafico
35min
Linguine al nero di seppia
45min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Fagottini di polpo
1h 40min
Pane siciliano
2h 45 min
Pesce spada al salmoriglio
5min