Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Sarde a beccafico
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Granita di gelsi
15min
Pesce spada al salmoriglio
5min