Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Sarde a beccafico
35min
Sfinciuni
3sa 30 dk
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Sfinci siciliani salati
3sa 30 dk
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 20 min
Panelle
1h 25min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min