Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pacchetti di tacchino
- 50 g di pane raffermo a pezzi (3 cm circa)
- 100 g di Parmigiano reggiano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 2 foglie di sedano, lavate
-
100
g di speck a tocchetti (1 cm)
of 100 g di prosciutto crudo a tocchetti (1 cm) - 100 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 15 fette di tacchino sottili (12x10 cm)
- farina tipo 00 q.b.
Friggione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3418 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 50.8 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 menit
Cipolle al gratin
1j
Stracotto di manzo in umido
1j 30 menit
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
1j 20 menit
Crackers di riso
3h 10min
Filetto di maialino con olive nere
1j
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Grissini di pane
4 Std.
Insaporitore per pesce
10 min
Passatelli
45 Min
Tigelle
3j 50 menit