Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 foglie di alloro secche
- 2 mandarini, il succo spremuto fresco
- 600 g di costine di maiale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di cipolline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodetto di Porto Recanati
55 dk
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 dk
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Pollo con funghi al vino rosso
55 dk
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1sa
Involtini di manzo con patate
1 godz. 40 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1sa
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 godz. 45 min