Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Vitello tonnato
24h 45min
Paccheri filanti al gratin
1ωρ. 35 λεπτ.
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Marinatura al Marsala
20 Min
Salsa cocktail
10min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Gamberi al balsamico
30min
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min