Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
- 25 g di uvetta
- 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale di farro
- 30 g di pinoli
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Penne di farro con pesce spada
40min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Pipette primaverili
45min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Pasta con salmone e spinaci
55 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min