Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
- 25 g di uvetta
- 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale di farro
- 30 g di pinoli
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Carbonara vegana
30 min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 min
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Penne al sedano
30 min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Pappardelle rucola e ricotta
1 godz.
Caserecce di farro con seitan, zucchine e daikon
30 min
Carbonara vegetariana
30 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50 min