Pasta integrale di farro alla lattuga

Pasta integrale di farro alla lattuga

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 peperoncino secco (optioneel)
  • 70 g di porro a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
  • 25 g di uvetta
  • 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta integrale di farro
  • 30 g di pinoli
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1950 kJ / 466 kcal
Vetten 20 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 59.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...