Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
- 25 g di uvetta
- 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale di farro
- 30 g di pinoli
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Penne di farro con pesce spada
40min
Carbonara vegetariana
30 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 min
Insalata di riso con verdure e pistacchi
35min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Pasta integrale con ragù di verdure e frittatina
40min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 Min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 Min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1 godz. 20 min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min