Compatibele versies
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pappardelle alla curcuma
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
Pesto di mandorle
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 80 g di fagiolini verdi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4010 kJ / 958.5 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1u. 10min
Pesto di avocado
15 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min.
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 Std. 20 Min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min.
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Spaghettini ai peperoni
50 min.
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 Std. 40 Min
Carbonara di seitan
40 Min
Mousse al mango
20 Min
Trofie con verdure alle erbe
40 Min