Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 15 g di funghi porcini secchi
- 115 g di cipolle, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carne trita di manzo, a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per pizze e focacce
- ½ cucchiaino di sale
Zuppa
- 115 g di cipolle,a pezzi
- 180 g di bulbo di finocchio a fette
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di funghi porcini secchi
- 1400 g di brodo di carne
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 100 - 120 g di pasta secca, tipo ditalini
- 60 g di cavolo nero, a striscioline (1 cm)
- barba di finocchio, per servire
- Parmigiano reggiano grattugiato, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35 min
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Zuppa di gamberi piccante
45 min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Pollo al curry verde
55min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.