Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 15 g di funghi porcini secchi
- 115 g di cipolle, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di carne trita di manzo, a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per pizze e focacce
- ½ cucchiaino di sale
Zuppa
- 115 g di cipolle,a pezzi
- 180 g di bulbo di finocchio a fette
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di funghi porcini secchi
- 1400 g di brodo di carne
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 100 - 120 g di pasta secca, tipo ditalini
- 60 g di cavolo nero, a striscioline (1 cm)
- barba di finocchio, per servire
- Parmigiano reggiano grattugiato, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Knödel
50min
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1h 30 min
Zuppa di quinoa
35min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Pisco lime sour
15min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Chawan mushi
35min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Gemusesuppe
40min