Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas di agnello
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di cipollotto a pezzi
- 900 g di spalla di agnello (con o senza osso), trita
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
- 300 g di cipolle a metà
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva + q.b.
- 400 g di pomodori pelati, con la loro salsa
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 400 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40 Min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50min
Nems
1hod.
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Sundal di ceci
6h 45min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Chiocciole raw al cocco
12h 25min