Koftas con patate in salsa ai peperoni

Koftas con patate in salsa ai peperoni

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
6 porzioni

Ingrediënten

Koftas di agnello
  • 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di cipollotto a pezzi
  • 900 g di spalla di agnello (con o senza osso) trita
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
  • 300 g di cipolle a metà
  • 150 g di peperone rosso pulito e a pezzi (3 cm)
  • 20 g di olio di oliva + q.b.
  • 400 g di pomodori pelati con la loro salsa
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 400 g di patate pelate e a fette (2-3 mm)
  • 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 29 g
Calorieën 2400 kJ / 576 kcal
Vetten 42 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...